Skole er digg!

post-header

Her er et utgangspunkt for nettikette (grupperegler). Disse reglene kan fungere eksempel og som utgangspunkt for diskusjon om hvilke regler den gruppa du nå tilhører har behov for.

  1. Vær vennlig! (Svar på spørsmål på en hyggelig måte – uansett. Vi har ulik bakgrunn og erfaring, og vi kan helt sikkert belyse og opplyse saker på spennende måter og med forskjellig utgangspunkt.)
  2. Inkluder alle i samtaler, diskusjoner og andre oppgavebesvarelser! (Hvis noen ikke har fått anledning til å komme med innlegg, ytringer, meninger, så bør vi forsøke å gi mulighet til det.)
  3. Spør hvis noe er uklart! (Kanskje det er vanskelig fagstoff, praktiske problemer, uforutsette hendelser (les: livet) som gjør at noe blir vrient. Da er det lurt å spørre/si fra.)
  4. Følg opp avtaler så godt du kan. (Kurset vårt er stort sett nettbasert, og det er flere oppgaver vi skal gjennomføre sammen. Da er det fint om man følger opp etter beste evne.)
  5. Del det du kan med andre! (Vi kan helt sikkert bidra på ulike måter, og det er supert!)
  6. Det er lov å feile! (Ofte, kanskje som regel, er det bra å feile.)

Bilde

About Arne Midtlund

Arne Midtlund

Jeg er lektor med opprykk, og har jobbet som lærer på ungdomstrinnet siden 1998. Jeg har mellomfag i nordisk, grunnfag i idrett og en mastergrad i multimedia og utdanningsteknologi. Jeg har trener1-lisens fra Norges Judoforbund, og er sertifisert Apple Teacher. Underviser stort sett i norsk, samfunnsfag og medier og kommunikasjon.
Previous post
Next post
Related Posts
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *